Japonski face lifting je eden izmed najboljših, neinvazivnih, naravnih načinov, da pomladite svoj obraz in izgledate leta mlajši.

S starostjo vaše obrazno tkivo upočasni proizvodnjo kolagena, zaradi česar koža izgublja svojo napetost in elastičnost. Gubice, povešena koža in škoda zaradi sonca postanejo bolj očitni, kar obraz naredi videti starejši.

Mnogi izmed ‘anti-aging’ produktov, ki so na trgu, so invazivni (Botox, kolagen, …). To ima lahko negativne posledice, saj  toksini iz vbrizganih kemikalij uhajajo na druge dele telesa. Kreme in losjoni imajo malo ali sploh nič efekta.

Končno obstaja rešitev za anti-aging, ki ne izboljša le teksture kože, ampak deluje tudi na drugih področjih vašega telesa. Stranskih učinkov ni, le vi izgledate lepši in mlajši!

Razvila ga je mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen. Med svojim 25 letnim razvojem obrazne refleksoterapije in face-lifting tehnik, ni našla nobenega drugega naravnega postopka, ki bi zagotavljal tako trajne in kvalitetne rezultate kot Japonski face Lifting.

 

Kako deluje?

Japonski face lifting je nevro-senzorični postopek, ki se izvaja na obrazu, z uporabo ekoloških in naravnih produktov. Kot ne-kirurški nadomestek face-liftinga stimulira 21 tradicionalnih akupunkturnih točk skozi kožno tkivo in mu pomaga, da se regenerira. Prav tako učvrsti obrazne mišice, zmanjša gube in naredi kožo videti svežo in svetlečo.

Za koga je Japonski face lifting primeren?
Japonski face lifting je primeren za moške in ženske vseh starosti. Za mlajše je odlična preventiva proti gubam in izgubi kolagena. Tretmaji pomagajo koži ostati zdravi in črvsti.
Bolj zreli koži Japonski face lifting pomaga izničiti efekte staranja kože. Skozi zdravljenje bodo ti postali le še daljni spomini!

Zdravljenje je dvo-stransko. Ne pomaga le vaši koži, ampak deluje tudi na um, telo in dušo, ter vam prinaša splošen občutek ugodja.

 

Anti-stres

Stres lahko vpliva na celo telo in povzroča različne simptome, kot so glavoboli, problemi s prebavo, depresija, napetost mišič in alergije. Preden pa se ti simptomi pojavijo, se stres lahko pojavi na vaši koži. Enako se zgodi z hormonskih neravnovesjem, ki vpliva na vaše počutje.

Medtem, ko delamo na zgornji plasti kože, Japonski face lifting omogoča prodor do meridianov in obraznih živcev in aktivira območja povezana z njimi, s čimer se vzpostavi ravnovesje v celem telesu.
Pri masaži uporabljam šipkovo ekološko pridelano šipkovo olje, ki preprečuje dehidracijo in prezgodnje staranje kože in zmanjšuje učinek staranja zradi prekomerne izpostavljenosti soncu. Vsebuje tudi veliko vitamina C, kar še dodatno ugodno vpliva na kožo.

Trajanje
Terapija60 min

 

Cena
Japonski face lifting45€
Rezervacija termina:

[email protected] | 041 661 464

ali:

Naročam se na:

 

Z uporabo tega obrazca se strinjaš s hranjenjem in obdelavo tvojih podatkov, kot je opredeljeno v Splošnih pogojih.