TRETMA ALL INCLUSIVE, saj gre za globoko sprostitev, vzpostavitev energijskega ravnovesja in pomlajevanje.

Živimo v času, ko vse preveč hitimo in izgubljamo stik s seboj. Stresnim situacijam smo nenehno izpostavljeni, kar povzroča odtekanje življenske energije in prezgodnje staranje. Zato sem za vas pripravila 90 min tretma, kjer sem združila znanja in metode, ki delujejo na večih nivojih.

 • 20 minutna vodena meditacija

  Tretma se začne z 20 minutno vodeno meditacijo, ki je učinkovit način sprostitve stresa in umiritve uma in duha. V trenutku smo tukaj in zdaj. Krepimo notranjo povezanost s seboj, sproščamo stres, napetost in strahove; torej vse kar nas izčrpava. Svojo pozornost pa preusmerimo na občutke hvaležnosti, ljubezni in miru.

 • Energijsko polnjenje, usmerjanje energijskih pretokov, odpravljanje energijskih zastojev

  Medtem ko se sproščate v meditaciji in počasi tonete v alfa stanje, izvajam energijske tehnike za energijsko polnjenje, za usmerjanje energijskih pretokov in odpravljanje energijskih zastojev. Balansiram vaše energijske centre in zvišujem nivo energije.

 • Masaža obraza in lasišča

  Sledi enourna masaža obraza in lasišča, z akupresuro, mišično stimulacijo in limfno drenažo. Uporabljam vrhunsko, certificirano organsko šipkovo olje z antioksidanti, ki dokazano izboljšuje tonus kože, pomaga navlažiti kožo, ter zmanjšuje znake staranja.

 • Masaža s kristali

  Masaža se zaključi s kristali (žad, aventurin, ametist in roževec), ki imajo lastnosti regeneracije, limfne drenaže in odpravljajo toksine. Nega s kristali razen tega, da poskrbi za sijoč videz obraza, blagodejno vpliva na celotno telo, saj se okrepi dotok kisika v celice, krepi se imunski sistem in izboljša se počutje, psihično in tudi fizično.

 • Aromaterapija

  Vse je podprto z aromaterapijo, saj eterična olja delujejo na fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem področju. Čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost in balansirajo misli.

Tretma deluje na vaše celotno telo in dušo, kar je razvidno na vašem obrazu, ki je pomlajen in osvežen, vi pa boste to zaznavali tudi na drugih nivojih.

Trajanje
Terapija90 min

 

Cena
Energijsko pomlajevanje in regeneracija60€
Rezervacija termina:

[email protected] | 041 661 464

ali:

Naročam se na:

 

Z uporabo tega obrazca se strinjaš s hranjenjem in obdelavo tvojih podatkov, kot je opredeljeno v Splošnih pogojih.