Po nekaj težkih življenjskih preizkušnjah sem se zavedla, da sem za to, kar se mi dogaja, v največji meri odgovorna sama, saj mi dotedanje razmišljanje in način življenja nista služila. Takrat sem se odločila vzeti vajeti življenja v svoje roke in počasi sem začela spoznavati in uporabljati različne tehnike za izboljšanje kvalitete življenja. Že kmalu po začetku uporabe teh metod so se pokazale pozitivne spremembe, ko pa sem prišla do določene točke, se je vse skupaj ustavilo in še tako dobri obeti so nekako zvodeneli. To me je spravljalo v obup, nekje globoko v sebi pa sem vedela, da za to zagotovo obstaja razlog in trdno sem se odločila, da ga odkrijem.

Potem pa je Martina k nam pripeljala metodo PSYCH-K. Intuitivno sem začutila, da bi se lahko ravno tu skrival odgovor na moja vprašanja in zelo hitro sem se naročila na prvo terapijo. Izkazalo se je, da jo to bil zadetek v polno, saj sva že prvič odkrili dve zelo močni, prvinski prepričanji, ki sta mi v podzavesti delali pravo “štalo”. In prav s pomočjo te prve terapije sem v naslednjem tednu dobila nov uvid, da se je še globje v podzavesti skrivalo še eno prepričanje, odkritje le-tega me je pretreslo do kosti.

Vse ostalo je zgodovina. Praktično takoj sem začela funkcionirati drugače, konstruktivno, v stvareh, ki so se mi v preteklosti zdele “brezveze” sem začela prepoznavati smisel. Naenkrat se mi povsod odpirajo vrata, ki jih prej niti videla nisem, kaj šele, da bi jih poskušala odpreti…..

Če ste se zataknili na katerem koli področju, vam to metodo toplo priporočam. Presenečeni boste, ko boste spoznali kakšna prepričanja krojijo vaše življenje!”

MojcaTrzin