Hvala, da si mi pomagala do spoznanja, da ni važno kakšen naziv imamo, da nas ne opredeljuje naša služba, položaj, delo…da sem se zagledala v novi podobi, da se vsak dan navdušujem nad sabo kako sem pri svojem delu koristna, prijazna in kako pomagam sebi in ljudem, ki prihajajo k meni. Učitelj violine moje hčerke mi je nedavno pojasnil kako veliko vlogo pri igranju ima lok. Lok je bolj pomemben kot violina sama. Vso igranje instrumenta je v loku. Vsi občudujemo violno, loka nihče ne omeni….pri violinistu na lok sploh ne pomislimo, pa vendar prav zaradi njega strune oddajo najlepše melodije. In tako sem svojo zgodbo povezala s tem čudovitim instrumentom. Od kar se zavedam sebe sem se počutila kot lok. Nikoli opažena, vedno spregledana in v ozadju. Po vseh letih iskanja sebe sem spoznala, da sem ponosna, da sem to kar sem. In ko prideš do tega spoznanja niti več ni pomembno ali si lok ali si violina ampak si samo želiš uživati v trenutkih lepe glasbe. Hvala ti, ker si mi pomagala do tega spoznanja. Ob tvojih terapijah sem fizično občutila kako se širim in rastem. Odvrgla sem vzorce naše družine in zaživela na novo.

Hvala zelo sem hvaležna za to.

Rebeka

Martinino terapijo sem našla na netu medtem, ko sem iskala rešitev, kako pomagati desetletnem sinu, ki se je spopadal s strahovi, ki so mu oteževali njegov vsakdan v šoli, športu in aktivnostih, ki jih ima rad. Martina je poskrbela, da je bilo sinu na terapiji prijetno. S terapijo je ugotovila zakaj ima strahove. Pripravila mu je posnetek, ki ga je zelo rad poslušal več kot tri tedne in še zdaj ga rad posluša. Po terapiji se veliko bolje počuti in se s strahovi veliko bolje spopada. Tistih strahov, ki so ga zavirali pa nima več. Je veliko bolj pogumen in bolj samozavesten otrok. Vesel je, da je obiskal Martino in se končno počuti osvobojen strahov.

 

Danijela

DANIJELA

Pri terapiji z Martino, ko sva nadomestili nov, pozitiven vzorec sem občutila takojšno olajšanje, na energetskem nivoju. Nekaj se je sprostilo, odpadla je ena velika teža. Občutila sem takojšnjo lahkotnost in večjo notranjo svobodo. Hvala ? za metodo in odlične terapevte v Sloveniji kot je Martina. Hvala !

Anja, Ljubljana

ANJA, LJUBLJANA

K Martini sem prišla zaradi čustev. ki so se mi sprožila pri otroku, na sprehodih. Seveda me je zanimal vzrok, zakaj se mi to dogaja in tu nastopi Martinino znanje in RTT. Ja sem preizkusila psihologa, psihiatrinjo ampak kaj ko sem samo govorila o svoji situaciji rešitve pa ni prineslo. Ena terapija/seansa z Martino mi je pokazala seme/korenino/vzrok, katerega sem se rešila in takoj po terapiji/seansi sem s sinom čutila drugačno energijo, ki naju spremlja tudi na sprehodih….čarovnija. Kot dodaten bonus je energija in odnos z “vzrokom” izboljšan. 2 muhi na en mah…bravo Martina. Ko bereš to in se odločaš ali je ta terapija prava za tebe, naj ti povem da JAAAA, pokliči Martino in dovoli sam/a sebi da se ti zgodi čudovita čarovnija. Vse odgovore, ki jih potrebuješ so v tebi, dovoli Martini da ti pomaga priti do njih in začni uživati svoje življenje.

Sanja

SANJA

Najprej sem prišla na terapijo s hipnozo, ki je res nekaj posebnega in naslednji dan sem dobila še posnetek, ki sem ga poslušala   21 dni. V začetku se mi  ni zdelo, da se mi dogajajo kakšne spremembe, po kakšnem dobrem tednu pa sem začela opažati ,  da se mi je začelo dogajati. Postavljati sem se začela zase in se bolj poslušati . Še zdaj večkrat poslušam posnetek, ki mi pomaga, ko spet potrebujem spodbudo. Zadnjič sem poskusila še japonski face lifting, ki je res popolna sprostitev. Razvajanje za dušo in telo, koža po terapiji pa kot prerojena. Oboje res toplo priporočam.

BRANKA

Terapija je bila zelo osvobujajoča. Razjasnila mi je od kje prihajajo vsi te strahovi zavrnitve in kritike.

Bilo je izredno osvobajujajoče, ko sem končno razumela zakaj se mi to že celo življenje dogaja,

da se počutim zavrnjeno in da so mi stvari nedosegljive.

Sedaj se zavedam, da to ni več potrebno.

Hvala Tina za odlično trapijo, da si mi razjasnila stvari, ki so me

tako dolgo tiščale in ovirale na poti naprej.

Petra, Ljubljana

Že nekaj časa sem si želela poskusiti terapijo s hipnozo, vendar sem bila v dilemi, koga izbrati in za kakšno terapijo se odločiti.

Tako sem izbrala RTT terapijo pri Martini. Pred terapijo me je bilo kar malo strah, saj nisem vedela kaj pričakovati. Izredno srčna in prijazna Martina mi je vse lepo razložila, me temeljito izprašala in priznati moram, da je terapija super. Po njej sem se počutila prav osvobojeno, lahkotno v glavnem super.

Sedaj opravljam domačo nalogo in prav čutim, da RTT že deluje. Hvala Martina

 

Brigita

Brigita

Izkušnja s hipnozo in načinom dela Martine je bil zame posebno lep. Delali sva na problemu, ki je vztrajal, kljub vsemu trudu in delu, da bi ga rešila sama brez pomoči.

Všeč mi je bila njena jasnost in usmerjenost ter da je vztrajala tudi takrat, ko jaz nisem verjela, da je izhod in čustvene situacije mogoč.

Poleg tega, da si za človeka vzame toliko časa kot ga potrebuje, te po terapiji spremlja še preko pogovorov.

Je pozorna, topla in odločna.

Priporočam vsakemu, ki si želi pozitivne spremembe v življenju, tudi če ima občutek, da za to nima moči ali mu je zmanjkalo orodij.

Nika, Ljubljana

Hipnoterapija je bila zame nekaj novega, nisem vedela kaj pričakovati. Vzdušje je bilo sproščeno in sem se tudi sama hitro umirila in prepustila. Sprva nisem bila povsem prepričana, da to na meni deluje kot bi moralo, pa sem bila na koncu presenečena, saj so iz mene prišla čustva, ki jih nisem pričakovala. Da se lahko človek, kljub zavedanju okolice tako poveže z svojo podzavestjo, mi je zelo zanimivo in vesela sem, da sem šla na tovrstno terapijo.

Ina.

Ina

Kako je Martina našla težavo, kljub mojemu vztrajnemu prigovarjanju, da je nekje drugje, me je sezulo.

Danes po terapiji se počutim 100 ton lažja. Imeti brezplačnega terapevta, poceni terapevta ali dragega terapevta, ki ne obvlada svojega posla, je sizofovo delo. Delaš, ampak nič ne narediš! Čas ti gre, denar ti gre, narejeno pa ni nič. Če hočete pri delu na sebi rezultate, MARTINA!

L.N.