Za terapijo pri Tini sem se odločila, ker mi je že v pogovoru delovala strokovna, odločna in hkrati empatična. Tekom terapije sem spoznala, da so bili moji prvi vtisi glede nje čisto pravi. Kljub temu, da sem se v terapiji srečala z bolečinami iz preteklosti, sem bila po terapiji spočita in umirjena. Tina me je z neverjetnim občutkom popeljala do vzroka mojih težav, mi ga pomagala ozavestiti in odložiti bolečino ter na to mesto vnesti ljubezen in mir. Domov sem odšla z občutkom lahkotnosti in hvaležnosti.

Helena

Helena

“Martino sem našla, ko sem zase iskala rešitev, kako prenehati kaditi. To iskanje je pravzaprav trajalo kar 3 leta. In zdelo se mi je, da sem poskusila že vse, kar obstaja.

Nekje sem slišala za hitro transformacijsko terapijo (RTT) in sem jo takoj želela preizkusiti. Vseeno sem bila skeptična, ker po vseh neuspehih nisem verjela, da mi bo uspelo.

Ko sem prišla k Martini na terapijo RTT, sem v sebi dvomila, da mi lahko uspe. Verjela sem, da že predolgo kadim, da je kajenje del mene in da brez tega ne znam več živeti. Da moram kaditi, če se hočem imeti lepo, če se hočem skoncentrirati, če sem pod stresom in še bi lahko naštevala.

Ampak. Njej je uspelo pomiriti mojo tesnobo, utišati dvome in prvič v življenju sem dobila občutek, da pa mi mogoče pa lahko uspe.

Tudi zaradi njene pozitivnosti, topline in srčnosti. Dobila sem tudi posnetek, ki sem ga poslušala prav vsak dan, brez izjeme, včasih celo 2 krat (pred spanjem in takoj zjutraj), in to več kot 3 tedne.

Na koncu se mi je po približno 1 tednu kajenje tako zagravžalo, da sploh nisem rabila še ene hipnoze. Samo nadaljevala sem z vsakodnevnim poslušanjem posnetka. In ves čas sem imela občutek, da je na drugi strani nekdo, ki mu lahko zaupam in ki me podpira. To mi je dalo dodaten zagon.

Zdaj, ko tole pišem, lahko končno z veseljem, ponosom in gotovostjo rečem, da sem nekadilka! Občutek imam, kot da sem začela na novo.

Kaj vse se je spremenilo v teh 3 oz. 4 tednih? Ne samo, da se je moje telo razstrupilo in se še razstruplja. Z veseljem se pogledam v ogledalo, ker imam veliko lepšo kožo, pa tudi zato, ker se bolj cenim, saj mi je uspelo nekaj velikega. Imam več energije, samozavesti in bolj se spoštujem in skrbim za svoje zdravje. Poleg tega sem manj živčna in napeta in sem tudi na splošno bolje razpoložena!

Poleg tega sta se mi uresničili dve želji: 1. nehala sem kaditi, 2. sploh si ne želim več kaditi in lahko nadaljujem s svojim življenjem.

V bistvu lahko rečem, da sem dosegla svoj cilj in da si želim z Martino delati še naprej, da izboljšam še nekatera področja svojega življenja.

Dobila sem več, kot sem pričakovala. To, kar nudi Martina, je več kot le hipnoza. To je celovit program hipnoterapije s podporo, ki se v težkih trenutkih izkaže za neprecenljivo.

Teja

Tina je krasna hipnoterapevtka, hvaležna, da sem jo spoznala. Mila in topla oseba, a hkrati močna odločna in fokusirana. Počutila sem se varno in sem se ji prepustila. Lahko rečem, da me je odprla kot konzervo. Iz globin moje podzavesti je prišla stara rana, za katero sem bila prepričanja, da sem jo že rešila in transformirala, a je nisem. Z njeno pomočjo sem v varnem okolju zopet odprla rano in jo previla in na koncu pozdravila. V bistvu sem takoj začutila olajšanje in ljubezen do sebe. To saboterko, ki ja bivala v meni pa spustila v vesolje, kjer se je razblinila v nič. Po seansi sem bila kar malo odsotna, z rahlo bolečino v glavi. To noč sem spala trdno in zjutraj sem se zbudila v nov dan, ki je bil lahkoten in moje počutje odlično.

Greta

Greta

Hvala, da si mi pomagala do spoznanja, da ni važno kakšen naziv imamo, da nas ne opredeljuje naša služba, položaj, delo…da sem se zagledala v novi podobi, da se vsak dan navdušujem nad sabo kako sem pri svojem delu koristna, prijazna in kako pomagam sebi in ljudem, ki prihajajo k meni. Učitelj violine moje hčerke mi je nedavno pojasnil kako veliko vlogo pri igranju ima lok. Lok je bolj pomemben kot violina sama. Vso igranje instrumenta je v loku. Vsi občudujemo violno, loka nihče ne omeni….pri violinistu na lok sploh ne pomislimo, pa vendar prav zaradi njega strune oddajo najlepše melodije. In tako sem svojo zgodbo povezala s tem čudovitim instrumentom. Od kar se zavedam sebe sem se počutila kot lok. Nikoli opažena, vedno spregledana in v ozadju. Po vseh letih iskanja sebe sem spoznala, da sem ponosna, da sem to kar sem. In ko prideš do tega spoznanja niti več ni pomembno ali si lok ali si violina ampak si samo želiš uživati v trenutkih lepe glasbe. Hvala ti, ker si mi pomagala do tega spoznanja. Ob tvojih terapijah sem fizično občutila kako se širim in rastem. Odvrgla sem vzorce naše družine in zaživela na novo.

Hvala zelo sem hvaležna za to.

Rebeka

Zdi se mi, da sva naredili ogromno… Boljše spim, na vse gledam drugače, delam stvari, ki jih prej sigurno ne bi. Drugače gledam nase, sem bolj samozavestna, delam za svojo dušo, hvaležna sem za marsikaj v svojem življenju in življenje sprejemam z ljubeznijo.

Hvaležna do dna duše, da sem te spoznala in da si mi pomagala.

Saša

SAŠA

Martinino terapijo sem našla na netu medtem, ko sem iskala rešitev, kako pomagati desetletnem sinu, ki se je spopadal s strahovi, ki so mu oteževali njegov vsakdan v šoli, športu in aktivnostih, ki jih ima rad. Martina je poskrbela, da je bilo sinu na terapiji prijetno. S terapijo je ugotovila zakaj ima strahove. Pripravila mu je posnetek, ki ga je zelo rad poslušal več kot tri tedne in še zdaj ga rad posluša. Po terapiji se veliko bolje počuti in se s strahovi veliko bolje spopada. Tistih strahov, ki so ga zavirali pa nima več. Je veliko bolj pogumen in bolj samozavesten otrok. Vesel je, da je obiskal Martino in se končno počuti osvobojen strahov.

 

Danijela

DANIJELA

Pri terapiji z Martino, ko sva nadomestili nov, pozitiven vzorec sem občutila takojšno olajšanje, na energetskem nivoju. Nekaj se je sprostilo, odpadla je ena velika teža. Občutila sem takojšnjo lahkotnost in večjo notranjo svobodo. Hvala ? za metodo in odlične terapevte v Sloveniji kot je Martina. Hvala !

Anja, Ljubljana

ANJA, LJUBLJANA

Izjemna osebna transformacija in odkritje skritih kotičkov lastnega uma. Nenadomestljivo pozitivna izkušnja, sploh v rokah tako usposobljene in tople osebe. Priporočam!

Ema, Ljubljana

 

Ema

Hvala ti za čudovito izkušnjo. Na nek način sem danes dobila svojo družino nazaj, ker sem si vedno mislila, da je z nami nekaj hudo narobe, zdaj pa vidim, da to ni res in v srcu imam tak topel občutek glede nas.

Si mi pomagala narediti en velik korak naprej in za to sem ti res hvaležna.

A.T.

A.T.

Vaša terapija, na kateri sem bila mi je nedvomno spremenila življenje, oz., pogled na življenje.

Spremenile so se mi stvari, za katere ne bi nikoli mislila, da jih je mogoče spremeniti.

Skratka, zadovoljna maksimalno s spremembo, do katere ste mi pomagali.

Anita

Anita